VoIP


Wij bieden u dé ideale telefoonservice oplossing met OptiVoice. Een, op hosted voice gebaseerde, telefoonservice waarmee u optimaal bereikbaar bent voor uw (potentiële) klanten via één vast nummer.

Onbeperkt bellen naar vast en mobiel:
Nu leverbaar vanaf je vaste nummer onbeperkt bellen naar vast en mobiel voor € 10,- p/m extra!

Optimaal bereikbaar:
Met onze Hosted Voice oplossing bent u optimaal en flexibel bereikbaar, zowel op kantoor als onderweg! Aangevuld met onze Bereikbaarheidservice, die u op elk moment kunt inschakelen, bent u ook bereikbaar als u zelf even de telefoon niet kunt opnemen, persoonlijk en uit naam van uw bedrijf.

Overstappen niet nodig:
Omdat onze OptiVoice oplossing werkt met elke provider, verandert er niets aan uw huidige e-mail en internet aansluiting.

Lage kosten, hoge betrouwbaarheid:
De telefooncentrale, waarop uw telefoonnummer wordt aangesloten, staat in een computerruimte met een constante verbindingen met internet, zodat de kwaliteit en beschikbaarheid van uw verbinding altijd optimaal zijn. Doordat er op uw locatie alleen maar telefoontoestellen hoeven te staan. zijn voor u de kosten laag.

Technische voordelen:
Met Hosted Voice investeert u in een toekomstvaste technologie. De OptiVoice oplossing is gebaseerd op Broadsoft technologie. Broadsoft is marktleider op het gebied van Hosted VoIP telefonie en biedt een grote mate van betrouwbaarheid, een uitstekende kwaliteit en schaalbaarheid en is breed inzetbaar. U kunt uw telefooncentrale vanaf uw smartphone bedienen