Hosting


Datacenter:
Ons datacenter geeft u gemoedsrust tegen een redelijke prijs.Het ConnectNL datacenter biedt ongeëvenaarde veiligheid en gemak, met zeer geavanceerde apparatuur, zodat u zich niet langer zorgen hoeft te maken over uw hosting behoeften. Onze apparatuur bevindt zich in een beveiligde omgeving met noodbeveiliging faciliteiten zoals generatoren, brandpreventie, rookzuiveringssystemen, beveiliging 24 uur per dag aanwezig en redundante airconditioning. Onze apparatuur wordt regelmatig geüpgrade, dus u hoeft zich nooit zorgen te maken om gemakkelijke toegang.

Snelle en betrouwbare dedicated servers:
ConnectNL heeft een aantal Dedicated Server pakketten ontworpen die een antwoord bieden op uw behoeften aan volledige controle en beveiliging van uw bedrijf. Onze Dedicated Servers zijn volledig aanpasbaar en sluiten uitstekend aan bij applicaties die veel hulpbronnen verbruiken.

Windows Server:
De Windows Server is precies wat u ervan mag verwachten: ontworpen met het kleinbedrijf in gedachten, hetgeen ook geldt voor het prijskaartje. Dus wanneer u op zoek bent naar een betaalbare alles-in-een oplossing om uw bedrijf efficiënter te laten opereren, biedt ConnectNL u de best beschikbare diensten. Met onze Windows servers heeft u de beschikking over functionaliteiten voor netwerken, beveiliging, geavanceerde e-mail en agendamogelijkheden, database en line-of-busines ondersteuning, document- en printerdeling en toegang op afstand.

Webhosting:
ConnectNL biedt professionele Web Hosting-pakketten die voldoen aan uw eisen. Onze Economy, Standard, Advanced en Professional pakketten bieden opslagcapaciteit van 100 tot 700 MB tot aan 30 GB bandbreedte en een onbeperkt aantal hits. Alle accounts hebben POP3-ondersteuning, mailinglijsten, auto-responders en e-mail aliassen. Plesk dashboard stelt u in staat om uw hosting account eenvoudig te beheren.

Cloud computing:
Naast SaaS oplossingen als Microsoft Office 365 Google Apps for Business, zijn wij ook gespecialiseerd in virtuele servers in de Cloud, of uw eigen applicaties in de Cloud. Hiermee kan er een server omgeving worden ingericht, zonder de investeringen in hardware en licenties. Er wordt alleen voor het gebruik betaald, waardoor er een flinke besparing kan worden gerealiseerd. Daarnaast is er geen gevaar meer voor uitval of hardware problemen, en kunt u op elke plek met een internetverbinding gebruik maken van de Cloud server of Cloud applicatie.

Online Backup:
Door te toenemende bandbreedte wordt het steeds gemakkelijker om een online backup voorziening te implementeren. Dus niet meer denken aan het verwisselen van tape’s of removable hdd’s. Alles gaat volledig automatisch met onze online backup manager. Ieder dag wordt er volledig automatisch een backup van uw data gemaakt in ons beveiligde data center waar uw data versleuteld wordt opgeslagen, alleen u heeft hiervoor de sleutel om het weer te kunnen lezen. Na iedere backup ontvangt u per e-mail een rapport, zo kunt u zien of het heeft plaatsgevonden en wat hiervan de status is.