Internet


Connectiviteit:
De basis voor een goede IT infrastructuur is een snelle en stabiele internet verbinding. Wij bieden verschillende soorten zakelijke internet verbindingen ADSL, VDSL en Glasvezel. De internet verbindingen zijn beschikbaar met verschillende snelheden en SLA’s. De prijzen van onze zakelijke verbindingen starten al vanaf € 25,- per maand.

Netwerkinfrastructuur:
Onze specialiteit vaak een ondergeschoven kindje in het MKB segment, onze roots liggen per slot van rekening in de enterprise markt, daarvoor kunnen wij ons met recht Professionals in IP noemen.
Een goede netwerkinfrastructuur is van cruciaal belang voor een stabiele verbinding met het internet. Er zit daadwerkelijk een verschil tussen een router van een paar tientjes of die van een paar honderd euro.
Er gaat steeds meer verkeer over internet, mail, webbrowsing, telefonie, camera beelden, alarmsytemen enz. Dit verkeer moet in goede banen worden geleid wij gebruiken hiervoor de betere merken zoals Cisco en Fortinet. In aanschaf is dit in eerste instantie een stuk duurder dan de gangbaardere merken in het MKB zoals Zyxel, Draytek, Speedtouch en Netgear. Echter op langere termijn verdiend deze investering zichzelf terug, door minder onderhoud, support en een langere levensduur.

Netwerkcomponenten:
Zoals hierboven aangegeven gebruiken we modems, routers en switches met name van het topmerk Cisco.
Cisco is de grootste netwerkcomponenten leverancier wereldwijd, in het hart van het internet worden met name componenten van Cisco gebruikt.
Wij beschikken over meerdere gecertificeerde Cisco Professionals om uw netwerk optimaal te configureren.

Firewall:
Het internet groeit iedere dag, dit heeft ook een nadeel, het aantal hackers stijgt hiermee explosief. Een goede beveiliging van uw netwerk en computers is nog nooit zo belangrijk geweest, netwerk firewall’s van Fortinet spelen hierin een belangrijke rol.
Fortinet is marktleider op het gebied van UTM gebaseerde firewall’s, door het gebruik van ASIC techniek zijn de firewall’s van Fortinet de snelste in hun soort.